Workshop: Macramé een levensboom
Kom ook op dinsdag 12 november van 19.00-21.00 uur in de Macramé mood. Onder deskundige begeleiding maak je zelf een prachtige raamhanger waarin een mooie levensboom tevoorschijn komt. Kies je eigen kleur en geniet van het ontspannen en creatief bezig terwijl je de macramé-techniek onder de knie krijgt.

Pera & Pasha
Emmapark 96, Pijnacker

U kunt u voor deze activiteit inschrijven via deze link. Meer informatie over mantelzorg is te vinden op www.swop.nl/bmo.

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseren gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.