Workshop: Maak je eigen sieraad
In het sfeervolle winkelpand van KeraBijoux raak je zeker geïnspireerd door alle mooie materialen en sieradenvoorbeelden. Op dinsdag 12 november van 10.00-12.30 uur mag je zelf aan de slag. Maak een sieraad naar keuze onder de enthousiaste en rustige begeleiding van Cock en Sabina. Oh ja, en wie neem jij mee als introducé?

KeraBijoux
Kerkweg 21, Pijnacker

U kunt u voor deze activiteit inschrijven via deze link. Meer informatie over mantelzorg is te vinden op www.swop.nl/bmo.

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseren gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.