Sprankelend theeconcert met een vleugje nostalgie
Daniëlle Deddens (zang) en Annejet Oldenhuis (piano) zingen en spelen in een kleine intieme setting mooie luisterliedjes op maandag 11 november van 14.00-15.00 uur. Met chansons van Edith Piaf en ook Wim Sonneveld brengen zij even de sfeer van vroeger terug. Na afloop is er voor een ieder koffie en thee in het tegenovergelegen Nové.

Dorpskerk Nootdorp
Dorpsstraat 36, Nootdorp.

U kunt u voor deze activiteit inschrijven via deze link. Meer informatie over mantelzorg is te vinden op www.swop.nl/bmo.

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseren gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.