Interactieve lezing Clairy Polak
U kent Clairy Polak waarschijnlijk als journaliste en radio- en tv-presentatrice van programma’s als Langs de lijn, NOVA, Nieuwsuur en Buitenhof. Ze stopte voortijdig met haar werk om voor haar man te kunnen zorgen: hij leed aan de ziekte van Alzheimer. Onlangs verscheen haar debuutroman Voorbij, voorbij. In deze roman verwerkt Polak op ontroerende en tegelijk humorvolle manier de verschillende stadia van de ziekte van haar man en hoe zij zelf haar leven opnieuw vorm geeft. U bent welkom bij de lezing op maandag 11 november van 19.30-21.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot signeren. Boekhandel van Atten is aanwezig met een boekenstand.

Kerkelijk Centrum Delfgauw
Zuideindseweg 7, Delfgauw

U kunt u voor deze activiteit inschrijven via deze link. Meer informatie over mantelzorg is te vinden op www.swop.nl/bmo.

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseren gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Foto: Tessa Posthuma de Boer