Van 12 tot 19 juni wordt in de hele gemeente Pijnacker-Nootdorp de Week van de Gezonde Leefstijl georganiseerd. Tijdens deze week worden verschillende activiteiten georganiseerd rondom gezonde voeding en sporten en bewegen. Daarnaast staat in de bibliotheek in Pijnacker de hele week een thematafel vol informatie over een gezonde leefstijl. De jongerenwerkers zullen ook de hele week aandacht aan het thema besteden op straat. Ook de SWOP is in deze week bezig met de gezonde leefstijl! Al hun activiteiten zullen in het teken staan van dit thema.

De flyer gelukkig gezond met het programma is hier te downloaden. Een gezond leven leiden is nog zo makkelijk niet, want wanneer ben je nou gezond? Daarom staat deze week in het teken van een gezonde leefstijl: voeding, bewegen en de mentale gezondheid. Het doel van de week is om aandacht te vragen en bewustwording op gang te brengen voor een gezonde leefstijl.

De week van de Gezonde leefstijl is een initiatief van SBJ SamenSterk. SBJ SamenSterk is een programma dat bestaat uit drie organisaties: Stichting Welzijn en Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP), Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland. Samen zetten deze organisaties zich dagelijks in voor een sterkere samenleving waar je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen. Een gemeente waar je met plezier en verbonden met anderen woont. Andere organisaties die meewerken aan de Week van de Gezonde leefstijl zijn: Team4Talent, GGD, Beweegcoaches, Doel GGZ en de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *