Het is haast zover, u heeft het vast wel gehoord, CulturA & Zo gaat in een nieuwe, andere vorm van start in september 2019! CulturA & Zo wordt de nieuwe huiskamer van Nootdorp waar u terecht kunt voor een lekkere kop koffie, een mooie voorstelling, een goed boek, een interessante lezing of cursus, een leuke les én een gezellige ontmoeting. We vinden het belangrijk is dat u zich thuis voelt in CulturA & Zo en daarom willen we samen met u de invulling van CulturA & Zo bepalen. Doet u mee? Heeft u een goed idee? Wilt u wat betekenen of organiseren voor andere inwoners? Zoekt u een gezellige en zinvolle tijdsbesteding, vrijwilligerswerk? Of bent u gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar de informatieavond op maandag 27 mei van 19.00-21.00 uur in CulturA. Tijdens de avond vertellen we wat de plannen zijn en willen we met u in gesprek over uw ideeën, wensen en de mogelijkheden. U kunt op elk moment tijdens de avond binnenlopen. De koffie en thee staat klaar!
Opgeven van tevoren is fijn (graag voor 22 mei) en kan bij Jacqueline van Veen, jvanveen@sbjsamensterk.nl, 06-54974240 maar is niet noodzakelijk,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *