De landelijke week van het geld vindt plaats van 25 tot en met 29 maart. In deze week willen we inwoners informeren over (het voorkomen van) schulden en omgaan met geld. Meer informatie over de landelijke themaweek vind je op de website van de week van het geld. In de gemeente Pijnacker-Nootdorp worden ook activiteiten georganiseerd die gaan over geld, voor alle inwoners.

In de bibliotheek in Pijnacker is een thematafel ingericht met boeken, spellen en folders over geld. Voor jongeren die net 18 zijn of bijna 18 jaar worden, is een goody bag op te halen met informatie over wat je moét en mag regelen als je 18 jaar wordt. In de goody bag zit ook een leuke gadget.

Er is een speciale folder ontwikkelt ’18 en dan’ die op verschillende plekken in de gemeente is op te halen.

SBJ SamenSterk is de initiatiefnemer en trekker van de week van het geld in Pijnacker-Nootdorp. Andere organisatoren zijn: Doel, MEE Zuid Holland Noord, Vluchtelingenbegeleiding, Humanitas en de schuldhulpverlening van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *