Op vrijdag 15 november 2019 konden mantelzorgers een mindfulness wandeling maken. Mindfulness betekent bewuste aandacht voor het huidige moment. Mantelzorgers leerden om kleine dingen in zichzelf en in de natuur bewust te worden tijdens het lopen. Vooraf was er eerst een kop koffie of thee met wat lekkers en daarna voerde de wandeling door het Balijbos. De coach van Mica Yoga gaf een aantal bewustwordingsoefeningen en oefeningen om het lichaam voor te bereiden op de wandeling.

De Brede Hoek
Nieuwkoopseweg 59, Nootdorp

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseerden gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.