Op vrijdagavond 15 november 2019 konden mantelzorgers een een avondje ontspannen in het vernieuwde theater CulturA & Zo. Het muzikale cabaretduo Spruijt & Opperman speelde de voorstelling Heimweeën.

Wat heeft de jeugd van tegenwoordig het toch goed. True! Maar of we daar nou zo blij mee moeten zijn… We baden niet alleen in luxe, néé, we verdrinken erin. We verlangen naar een tijd waarin we niet lijden onder keuze, maar waarin wij onze keuzes leiden. En daarom heimweeën we. Heimwee jij mee?
Deze voorstelling is onderdeel van het theaterprogramma van CulturA & Zo.

CulturA & Zo
Dorpsstraat 7, Nootdorp

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseerden gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.