Door de snelheid van het leven raken steeds meer mensen uit balans. Kun je zelf invloed op uitoefenen? En hoe doe je dat dan? Tijdens deze proeverij Vitaliteit op donderdag 14 november 2019 van 19.15-21.15 uur heeft Birgit Snelleman van Factor V de verschillende onderdelen om in balans te blijven toe gelicht. In kort tijdsbestek maakten de deelnemes een eigen totaalbalans (APK) op zagen zij waar de grootste winst voor henzelf te behalen was. Deze workshop was voor iedereen geschikt, bij uitstek voor werkende mantelzorgers.

Dienstencentrum de Schakelaar
Mr. Dr. Van den Helmlaan 11, Pijnacker

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseerden gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.