Historische tractoren en andere onderdelen van ons agrarisch cultureel erfgoed waren te bewonderen in een unieke historische setting, hoeve Molenaar uit 1787 in Berkel en Rodenrijs op 13 november 2019 van 9.30-12.15 uur. U kon u mee laten voeren langs vele materialen en onder de indruk komen van de landbouw en het dagelijks leven van vroeger. Daarnaast was er uitleg over biologische bieren mét proeverij voor wie wil. De Sponsorbus verzorgde het vervoer vanaf de Schakelaar.

Dienstencentrum de Schakelaar
Mr. Dr. Van den Helmlaan 11, Pijnacker

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseerden gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.